Press center

FEBRUÁR 1, 2019

Már a cseh és a szlovák piacokon is lehet Barionnal fizetni!

Magyarország után a cseh és a szlovák piacon is elérhető a Barion online fizetési szolgáltatása. A rendkívül alacsony díjakkal dolgozó elektronikus fizetési rendszert már több, mint 6 000 online kereskedő használja.

A Barion Payment Inc nemzetközi terjeszkedéséhez szükséges anyagi hátteret a Petr Kellner érdekeltségébe tartozó, Home Credit (a PPF Group tagja) biztosítja. A hatmillió eurós kockázati tőkét a pénzügyi intézmény termékfejlesztésre és intenzív nemzetközi terjeszkedésre fordítja – első lépésként a közép-kelet-európai régióban, azon belül Csehországban és Szlovákiában is.

A Magyar Nemzeti Banktól az Európai Unióra engedélyt kapott, 2015-ben indult Barion Payment e-pénz kibocsátó intézmény üzleti modellje két fontos pillérre épül: az online fizetési piacon elérhető legalacsonyabb tranzakciós díjakat nyújtja, illetve a fizetési kapu mellett online boltok által használható marketing szolgáltatásokat épít. A tapasztalat ugyanis az, hogy a kereskedők szívesebben áldoznak pénzt ügyfélszerző szolgáltatásokra, mint tranzakciós díjra.

„A Barion egyedülállóan sikeres a magyar elektronikus fizetési megoldások piacán. Mind a kereskedő partnereink, mind a rendszerünkben elvégzett pénzügyi tranzakciók számát tekintve a piac egyik vezető szereplőjévé váltunk. Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy szolgáltatásunkat a pénzügyi befektetőnk országában is elindíthatjuk és biztosak vagyunk abban, hogy nagyban hozzá fogunk járulni ahhoz, hogy még szélesebb körben elterjedhessen Közép-Kelet Európa mind több országában az online fizetés.” – nyilatkozta Kiss Sándor CEO, a Barion egyik alapítója.

Mit tud a Barion rendszere?

A Barion internetes-, és mobilfizetési szolgáltatásokat és elektronikus tárcát kínál rendkívül kedvező feltételekkel, jellemzően 0,5% és 1% között, tranzakciónkénti fix díj és havidíj nélkül. A rendszerben lévő tagok (tárcák) között ingyenes a pénzforgalom.

A Barion fizetési kapuja a kereskedők számára néhány óra alatt bevezethető, 4 devizát és 8 nyelvet támogat. A kereskedőket cseh nyelvű videó alapú távátvilágításon azonosítják be.

A fentieken kívül a Barion egyedi funkciója lehetővé teszi, hogy az online piactereken minden eladó, akár magánszemély, akár cég, könnyen elektronikus fizetés elfogadóvá váljon.

Get to know us

Learn more about our history and our bold vision of the future of payments.

ABOUT US

Barion brand assets

Download our mini brand guide which contains our logo usage, colors, fonts and other neccessary brand assets.

DOWNLOAD